Категорија производа

Солидан фотохемијски температуром реактор

Солидан фотохемијски температуром реактор

Солидан напољу осветљена фотохемијски реактор,--ТОПТИОН фабрика имају технички подржава из многих професора СЈТУ и НТУ у периоду развоја

Product Details

Ако сте у потрази за хемикалија, биологија, фармацеутска и храна солидна фотохемијски температуром реактора из Кине солидан фотохемијски температуром реактор, фотохемијски реактор, солидан напољу осветљена пхотоцаталyтиц реактор произвођачи, добављачи и фацотy, или провера солидан фотохемијски температуром реактор прилагођавања и дизајн са професионалним добављача у Кини, слободно се обратите Топтион Инструмент.

Соларно стакло реактор, фотохемијски реактор, УВ реактор

ХГ /Xенон /Метал -халидну лампу

8 -12 кварца цеви у међувремену мешајући тип

ТОПТ -7 врста солидан напољу осветљена фотохемијски реактор

Солидан напољу осветљена фотохемијски реактор,--ТОПТИОН фабрика имају технички подржава из многих професора СЈТУ и НТУ у периоду развоја. ТОПТ серија углавном примењује се на истраживање гаса / ликвидна фазе, основно / симулиране видљиве светлости, могао реакција броду оптерећење ТиО2, фотохемијски реакција у условима пхотоцаталyст и тако даље. Ове серије можете обезбеђује узорке аналитичка одговарањем производа и слободних радикала, као и за мерење одговарањем кинетицке константан, квантни принос; То је у широкој употреби у пољима хемосинтеза., заштиту животне средине, и научних итд.

Главни део је рекао износ, укључујући главно поље, електрична контрола Меркур лампу, xенон лампа електро контролери, лаган, ефикасан светло рефлектора запали извор хлађење да заштити хладно замку, да се укине сто бацање тип реакције.

ТОПТ -7с тип солидан напољу осветљена фотохемијски реактор је укључена на следећи начин:

1 , Меркур лампу електрични контролер за контролу над 100W, 300W, 500W средњи притисак Меркур лампу услова рада;

2 , xенон лампа електрични контролер за контролу над 100W, 300W, 500W или 1000W xенон лампа радним условима.

3 . метални халидну лампа 250W 400W систем. (сваки ТОПТ-7с тип фотохемијски реакција апарат за стандардни контролер, Меркур xенон лампа електрични апарат контролер, металну халидну лампа система можете изабрати један);

4 Меркур xенон лампа електрични апарат контролер и управљач укључује укупних енергетских потреба, избор лампа, лампа напајања;

5 , све Кварцни стакларски светло заштиту или унапређење хладно замку;

6 , ефикасан светло рефлектора ефективно радијације површине солидно-фази оптички променити.

7 , ослонити на уређај може да се користи као додатак главном оквиру опремљена са фабрика за производњу низ табела бацање-врсте реакција.

8 , залихе температура реакција на хладно замку пумпа не може само доставити рециклирану воду како би топлота настала лаке апсорпције; пружају ТОПТ-7с упишите фотохемијски реактор од солидан фаза материјала респонсе Спољна температура пробно окружење за податке глобализацији униформе тестирање, стога повећање глобалне Поређење података из сличне студије и напредак.

Сваки делови опис

Прво , главно поље

Главни оквир је серија фотохемијски реактора постављена где запали уређаји, има следеће карактеристике:

Кутија величине 480 мм × 420 мм × 900 мм, тежи око 29кг.

У црну кутију, како би смањили рефлексију светлости.

После је горње ормаре са расхладном вентилатор одбора, ормани, након што је Централна одбор има "ток пребацивање", може се схватити с (хлађење воде) вода узбуну. Након дна таблице има две рупе за хлађење цеви за воду, Лулу и кабл за повезивање контролера кроз.

Ормарићи на леве стране, тамо су три посебне утичнице за оквир за мотор, светла и "ток прекидач" да бисте користили апарате излаза.

Друга , Меркур и Меркур електрични контролер

Пружају светло за 100W, 300W или 500W, 1000w, средњи притисак Меркур лампу нормалне операције Меркур лампи на ултравиолетно светло генерисан током операције на броју 40% укупне енергије питање. Меркур лампу светло у отварању 5 минута до стабилне, искључите светла треба чекати 5 минута након наредбу за поновно покретање. Када треба да донесем наочаре са УВ заштитом оштећења ока и коже.

Средњи притисак Меркур лампу оптички параметри су следећи:

Меркур лампу спектралне дистрибуције и релативни интензитет на следећи начин:

Табела 2 спектрални дистрибуција средњи притисак Меркур лампу

Таласна (нм)

250

313

365

400

510

620

720

Релативни интензитет %

20

85

100

30

20

40

80

Меркур лампа која емитује светлост део подземном кварца, рука директан контакт са загађивача који утичу на лаган интензитет. Кварц , који се обично користе напољу на чисте крпом умањила са малу количину алкохола, чишћење унутар користи лосион.

Контролна табла са: укупних енергетских потреба, селекцију лампа, лампа напајање, моторс, Прекидачи за свјетло и укупно време за лансирање и остале поставке, Суб-време подешавања, лампа тренутни метар, аларм упутства. Управљач са фан топлоте.

Величина контролер је 245 мм × 170 мм × 180 мм, тећи око 23кг.

Отворена контролер процедура је: избор светлост лампу снаге → → → укупна снага светло покреће, притисните старт и онда је почео тајминг ватре.

Затвори контролу над процедуре: укупна лампу снаге → електро → → 5 минута после струју, вода за хлађење.

Контролер на полеђини напајање улазни ред и фитиљ дрћаи.

Контролер на полеђини главни оквир за кабловску Изгасите одговарајуће интерфејсе.

У оквиру главног кабла повезан са контролером грешком, или нижа од притисак нормалан воде за хлађење воде лампу аларм ће да запали и аларм на звук, инструменти не могу да радим.

Три , xенон лампа и xенон лампа електрични контролер.

Пружају светло за 100W 300W 500W или 1000W xенон лампа нормална и стабилна операцију. Величина контролер је 245 мм × 170 мм × 180 мм, тежина 34кг. Контролна табла десним дугметом изузетак "лак избор", друга дугмад са контролер за лампу исти Меркур. Xенон лампа спектралне дистрибуције и слична дану релативни интензитет.

Xенон лампа оптички параметри су следећи:

Табела 3 димензије xенон лампе и оптички параметри:

Снага (W)

Почетни цуррент(А)

Операциони струја (А)

Радни напон (В)

Ефективна арц дужина ММ)

Електрика

100/300/500

8.3

18±3

50

220±20

Сингл окончан води

1000

12.4

30±3

60

220±20

Сингл окончан води

Четврти , све Кварцни стакларски светло заштиту или унапређење хладно замку

Сви унапређење заштите на целу Кварцни стакларски светло хладно замку није само висока ефикасност УВ пенетрације, док сте радили дуго сати одавде, јер извор светлости узроковано температура, осигуравање приступа на лаган и реактивне супстанце, само експеримент сама без утицаје споља.

Пети , подизање стола бацање реакција

Подигни сто бацање тип реакције, ТОПТИОН фабрика истраживање и развој нових солидно-фаза фотохемијски или мешавине високе концентрације на површину направити посебан стол, на производе у промоцији великог националног универзитета лабораторијска испитивања са успешни резултати, похвалио је од стране корисника. Машина иноxа, са клизна модул, стандардни иноxа дипломирала скале, тако да извор светлости од реактивне супстанце имају ефективну контролу.

Шести , фотохемијски реактор температура за набавку пумпе

Температура за набавку пумпе, је да се механичке облици течни циркулације ниска температура расхладну технику. Са високо-температурни тецност, високо-температурни воду купка ефекат. Комбинација ТОПТ-7с упишите фотохемијски реактор, мулти-државни посао хемијских реакција. То је нови експериментални уређај може да се користи уместо сувог леда и течним азотом температура одговор би се могло урадити као ниска температура лавабо вискозности. ДНА са јак магнетни узбудио, миксовања и интерна циркулација систем са 2 да тенк више униформу, температура може извести појединачно температура, стална температура циркулацију пумпа да обезбеди стална температура хладан извор користи и. Као што је био-фармацеутске лекове, хемијски инжењеринг, храна инжењеринг, које захтевају велике прецизности узорак из поља извора. У болницама, научна истраживања, експерименте и идентификација биолошки и друге аспекте рад у широкој употреби.

о нама:

ТОПТИОН је специјализована за производњу и продају фотохемијски стакло реактор УВ стакло реактор, ксенон стакло реактор, једнослојни стакло реактор, дупли слој стакла реактор, трослојно стакло реактор, температуром опреме, ледомат, ултразвучни инструмент, Попрскај фен за косу, издваја уређај и тако даље.

Са 11-yаеас искуства и после 8-годишњег развија, смо је добили повећање домаће и страно тржиште и уживали добру репутацију у индустрији, наши производи се примењују на многим универзитета и научно истраживачке установе у многим пољима.  Такође може да произведе врсте опреме у зависности од ваших потреба. Верујемо да је квалитет ће вас изневерити. ТОПТИОН компанија је могу цустимезед разне спецификације система реактора стакло, верујемо да "ТОПТИОН" ће бити твој "ТОП опцију".

Добродошли на прилагођени дизајн! Молим , не оклевајте да нам се обратите, добродошли!!!


Hot Tags: солидан фотохемијски температуром реактор, фотохемијски реактор, солидан напољу осветљена пхотоцаталyтиц реактор, Кине, произвођачи, фабрика, добављачи, добављача у Кини, прилагођавање дизајна, хемикалија, биологије, фармацеутске, храна
Сродни производи
Feedback
Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: ТаиБаи Роад, YанТа дистрикта, Xиан, Кина
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Цопyригхт © Топтион Инструмент Цо., Д.о.о. сва права задржана.